Aurajoki Nordic Oy / Tietoa meistä

Jousto on osa Aurajoki Nordic Oy:tä

Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtavia verkkokaupan rahoitusratkaisuja, kuluttajaluottoja ja käyttöluottoja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 350 000 suomalaista. Aurajoki Nordic Oy innovoi ja kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja liiketoimintakonsepteja palvelemaan asiakkaitaan sähköisissä jakelukanavissa.

Työllistämme tällä hetkellä noin 70 henkilöä Turussa ja Helsingissä. Palveluksessamme on alan parhaita asiantuntijoita, ja pysyvä tavoitteemme on olla alan paras työnantaja.

Haluamme olla paitsi kohtuullinen, myös Suomen paras ja luotettavin kumppani.

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että asiakaspalvelussa, sopimusehdoissa tai hinnoittelussa ei tule yllätyksiä tai epäselvyyksiä. Jokainen tuotteemme on juuri sellainen kuin lupaamme. Uskomme kohtuulliseen hinnoitteluun ja pitkiin asiakassuhteisiin, jotka joustavat elämäntilanteen mukaan.

Toimimme aluehallintaviraston valvonnan alla, 100 %:sti lain määrittelemissä puitteissa, ja noudatamme kaikkia kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä. Lisäksi toimintaamme ohjaavat European Coalition for Responsible Credit:n, ECRC:n, luotonannon kriteerit (http://www.responsible-credit.net/media.php?id=1651 ja http://www.responsible-credit.net/).

Aurajoki Nordic Oy konsernin palvelut

iKassa Finland

iKassa Finland hoitaa Jousto Lasku ja Osamaksu laskutuksen, palautusten kirjaukset, tilitykset, perinnän sekä kauppiastuen. iKassa on saatavienhallinnan, perinnän ja maksuliikenteen asiantuntija. iKassan toiminnan ytimessä on asiakaslähtöisyys. Asiakkaita palvellaan kustannustehokkaasti ja sujuvasti perinnän kaikissa vaiheissa jokaisen asiakkuuden yksityisyyttä kunnioittaen.

Laina.fi

Laina.fi on kuluttajille suunnattu sähköisten lainaratkaisujen portaali, jossa 18-75 -vuotiaat yksityisasiakkaat voivat käyttää sähköisiä rahoituspalveluita ajasta tai paikasta riippumatta. Kaikki palvelumme toimivat sähköisesti. Lainahakemukset tehdään verkossa, ja Online-palveluun kirjautumalla asiakkaat pystyvät hoitamaan laina-asioitaan ympäri vuorokauden. Laina.fi -palvelun tuotteita ovat Käyttölaina ja Kertalaina.

Nostoiltaan ja maksuohjelmaltaan joustava Käyttölaina on 5000 euron jatkuva luotto, josta asiaakaat tekevät nostoja tarpeensa mukaan. Käyttölainan kustannukset syntyvät nostopalkkiosta, korosta ja avoimen pääoman lyhennyksestä. Kustannukset ovat helposti nähtävissä lainalaskurista.

Kertalaina on kerralla nostettava 600 - 3500 euron kulutusluotto, jonka takaisinmaksu tapahtuu kiinteissä 12 tai 24 kuukauden erissä. Kuukausierät alkaen 61,65. Selkeä takaisinmaksuohjelma pitää talouden hallinnassa.

Risicum.fi – Arkielämän rahoitusratkaisuja

Risicum tarjoaa lainoja kahden eri tuotteen voimin: Joustava 50-5000€ laina sekä 500-1000€ Kulutusluotto kattavat Suomalaisten perheiden lainatarpeet kattavasti ja joustavasti. Risicum on konsernin vanhin ja tunnetuin lainapalvelu.