Kun maksaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista, on se myös mukavaa.

Kun löydät haluamasi tuotteen verkkokaupasta, valitse maksutavaksi Jousto.

Verkkokauppa lähettää tuotteen kotiisi. Jousto lähettää sinulle laskun.

Saat 30 vrk maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa.

Verkkokaupan mukavin maksutapa: Jousto lasku ja osamaksu!

Koska Jousto on helppo, turvallinen ja nopea.

Kun olet löytänyt verkkokaupasta haluamasi tuotteen, valitse kassalla maksutavaksi Jousto. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa.

Palaava asiakas tunnistautuu kätevästi puhelimeen lähetettävän vahvistuskoodin avulla, ilman käyttäjätunnusta tai salasanaa. Uusille asiakkaille teemme aina vahvan tunnistautumisen. Tunnistautumisen yhteydessä tarkistamme yhteystietosi ja teemme automaattisen maksukyvyn tarkastamisen. Ostoksen jälkeen Jousto maksaa tuotteen kauppiaalle heti, ja tuote lähtee kauppiaalta luoksesi. Jousto lähettää sähköpostiisi laskun, jonka maksat vasta kun olet saanut tuotteen. Mukavaa!

Koska Jousto on avoin ja läpinäkyvä maksutapa.

Kun valitset Jouston, tiedät mitä ostoksesi sinulle maksaa. Kaikki kustannukset näet selkeästi merkittynä myös jokaisessa laskussasi. Jouston laskutuslisä on 2,90€. Jos päätät muuttaa laskun osamaksuksi, sen kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko.

Online-palvelussamme pääset 24 h vuorokaudessa katsomaan Joustosi tilanteen ja halutessasi maksamaan laskuja. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä ma–pe klo 12-16, numerossa 020 703 2543 ja osoitteessa asiakaspalvelu@jousto.com. Mukavaa!

Koska Jousto on osa Aurajoki Nordic Oy:tä.

Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtavia verkkokaupan rahoitusratkaisuja ja kuluttajaluottoja tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 350 000 suomalaista. Kaikki Suomen palvelumme on kehitetty Suomessa ja Suomesta käsin me myös palvelemme asiakkaitamme, henkilökohtaisesti. Siispä olemme lähellä, luotettavia ja vakavaraisia. Ja mukavia.