Tutustu webinaarin tallenteeseen ja kasvata verkkokaupan joulumyyntiä.

Syksyn Jousto-webinaarit olivat menestys

Jousto järjesti verkkokauppiaille syyskuussa kolme webinaaria, joissa esiteltiin Jousto Lasku- ja Jousto Osamaksu maksutapoja, sekä niiden tuomia etuja verkkokauppiaalle ja kuluttajalle, sekä parhaita käytäntöjä verkkokaupan myynnin kasvattamiseen.

Suomalaiset tekevät entistä enemmän ostoksia verkkokaupoissa. Yllättävät ja kiireelliset hankinnat verottavat tunnetusti kuluttajien taloutta, jolloin Jousto Lasku tai Jousto Osamaksu tarjoavat hyvät vaihtoehdot maksamiseen ja asiakas saa lisää maksuaikaa. Ottamalla Jousto käyttöön verkkokauppasi maksutavoissa, tarjoat asiakkaille sujuvan, luotettavan ja mukavan ostokokemuksen joustavilla maksuehdoilla. Ja mikä parasta Jousto on aina kauppiaalle maksuton.

Hanki ja kuuntele Jouston webinaarin videotallenne ilmaiseksi

Jouston webinaariesitys on nyt videotallenteena, ja voit ladata sen itsellesi ilmaiseksi ottamalla ensin yhteyttä Jouston myyntiin myynti@jousto.com. Saatuasi tallenteen voit katsoa ja kuunnella sen sinulle sopivana ajankohtana. Halutessasi myyntihenkilömme voi käydä esityksen yhdessä kanssasi läpi. Webinaarin tallenteen kesto on 37 minuuttia. Ota yhteyttä Jouston yritysmyyntiin, -kun haluat verkkokauppaasi kasvua, myynti@jousto.com