ASIAKASTARINA: "Jousto on Rockfestille helppo ja riskitön vaihtoehto"

Jousto | Kokemuksia.fi | Rockfest

Jousto on Rockfestille helppo ja riskitön vaihtoehto

Hyvinkäällä järjestettävä Rockfest on suuri, kansainvälistä tunnettuutta tavoitteleva rockfestivaali. Festivaalin järjestäjät haluavat tarjota asiakkailleen mukavuutta kaikissa tapahtumaan liittyvissä asioissa. Lippujen maksamiseen sitä tuo Jousto.

Rockfest järjestettiin toista kertaa 6.-9.6.2018 Hyvinkään lentokentällä. Yleisöä vetivät nimekkäät maailmanluokan artistit. Neljän päivän aikana tapahtumaan osallistuikin yhteensä kymmeniä tuhansia ihmisiä.

– Ozzy Osbourne, Judas Priest, Marilyn Manson – kyllä näillä pääsee jo kovasti maailmankartalle, luettelee Rockfestin projektipäällikkö ja promoottori Toni Törrönen.

Jousto | Kokemuksia | Rockfest

Asiakkaat arvostavat mukavuutta

Tapahtuman taustalla toimii WKND Festival Oy. Tapahtuman järjestäjänä yritys haluaa tarjota asiakkailleen helppoutta ja mukavuutta kaikissa festivaaliin liittyvissä asioissa.

– Asiakkaat arvostavat eniten mukavuutta. Mitä helpompi asiakkaan on tehdä asioita, olipa kyse sitten mistä tahansa, niin helppous on heille aina sellainen ykkösjuttu, Törrönen painottaa.

Helppous on huomioitu myös lippujen hankinnassa. Verkkokaupassa asioidessaan asiakas voi halutessaan valita verkkopankki- tai korttimaksun sijasta Jousto Laskun tai Jousto Osamaksun.

– Jousto on lipunmyynnissämne yhtenä erittäin tärkeänä maksuvaihtoehtona. Jos rahatilanne ei juuri ostohetkellä ole täydellinen, voi lipun maksaa silloin erissä, Törrönen avaa.

Riskitön maksuvaihtoehto

Törrösen mukaan Jousto on tapahtuman järjestäjälle riskitön. Valitessaan maksutavaksi Jousto Laskun ja Jousto Osamaksun, tekee asiakas sopimuksen Jouston kanssa suoraan itse.

– Meille on tärkeää se, että lipun voi ostaa silloin kun haluaa ja samaan hintaan kuin muutkin, Törrönen toteaa.

– Mielikuvani Joustosta on se, että heillä on ihmisiä töissä. Meillä on selkeät yhteyshenkilöt, jotka toimivat kontakteinamme ja jotka saamme aina kiinni, Törrönen kiittelee.

Voit katsoa myös videolta Törrösen mietteitä Jouston toimivuudesta.

 

Teksti tuotettu yhteistyössä Kokemuksia.fi:n kanssa. Tutustu myös Rockfestiin.

Takaisin blogiin »