Jo yli 2500 verkkokauppaa tarjoaa Joustoa.
Tässä neljä hyvää syytä liittyä joukkoon!

Jousto on kauppiaalle riskitön ja vaivaton tapa kasvattaa myyntiä.

Jousto on kauppiaalle täysin maksuton palvelu, hyvä lisä verkkokaupan maksutapoihin vailla kuukausimaksuja tai muitakaan kuluja. Kannamme puolestasi luottotappioriskin ja saat täysimääräisen tilityksen heti. Kauppiastilitykset maksetaan kerran viikossa tai sopimuksen mukaan. Vahvalla tunnistautumisella voit postittaa tilaukset kuluttajan haluamaan osoitteeseen: kotiin, töihin, mökille tai mihin tahansa pakettiautomaattiin. Joustoa voidaan käyttää myös aineettomien palveluiden maksamiseen ja se on mahdollista tuoda osaksi kivijalkamyymälän maksutapoja. Me Joustolla huolehdimme puolestasi kuluttaja-asiakkaden laskutuksen, heidän valitsemallaan tavalla.

Joustolla teet tyytyväisiä asiakkaita

Jouston asiakkaiden NPS (net promoter score) on todella korkea 61. Suurin osa Joustolla ostoksen tehneistä asiakkaista palaa käyttämään maksutapaa uudelleen. Jousto laskun avulla tarjoat kuluttajalle 30 vrk maksuaikaa, loppusummasta riippumatta. Laskulle tuleva laskutuslisä on 2,90€.  Lisäksi asiakkaasi voi valita 1-36 kk:n Jousto osamaksun, jossa vuotuinen nimelliskorko on 19,90% ja tilinhoitomaksu 3,90 €. Kivijalkakaupoissa tehdyistä ostoksissa ei laskutuslisää veloiteta. Kauppiasta ei myöskään veloiteta asiakaspalautuksista 45 vrk sisällä. Jousto kuittaa kauppiaan palautusilmoituksen perusteella siihen asti kuluttajalle kertyneet laskutus- ja korkokulut. Jousto on siis yksi hyvä syy tulla kauppaasi ostoksille.

Jousto on osa Aurajoki Nordic Oy:tä

Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtavia verkkokaupan rahoitusratkaisuja ja kuluttajaluottoja tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 350 000 suomalaista. Kaikki Suomen palvelumme on kehitetty Suomessa ja Suomesta käsin me myös palvelemme asiakkaitamme, henkilökohtaisesti. Siispä olemme lähellä, luotettavia ja vakavaraisia. Ja mukavia.