Jo yli 4000 verkkokauppaa tarjoaa Joustoa.
Tässä neljä hyvää syytä liittyä joukkoon!

Jousto on kauppiaalle riskitön ja vaivaton tapa kasvattaa myyntiä.

Jousto on kauppiaalle täysin maksuton palvelu, hyvä lisä verkkokaupan maksutapoihin vailla kuukausimaksuja tai muitakaan kuluja. Kannamme puolestasi luottotappioriskin ja saat täysimääräisen tilityksen heti, osamaksuerien määrästä riippumatta. Kauppiastilitykset maksetaan kerran viikossa tai tihennetysti sopimuksen mukaan. Vahvan Tupas-tunnistautumisen vuoksi voit postittaa tilauksen kuluttajan haluamaan osoitteeseen tai käyttää suosittua SmartPOSTia ja Jousto kantaa mahdollisen riskin. Joustoa voidaan käyttää myös aineettomien palveluiden maksamiseen. Lähetämme puolestasi laskun kuluttaja-asiakkaalle, kirjeitse tai sähköisesti.

Joustolla teet tyytyväisiä asiakkaita.

Jousto Laskun avulla tarjoat kuluttajalle 14 vrk maksuaikaa, loppusummasta riippumatta. Laskulle tuleva laskutuslisä on vain 4,90€.  Lisäksi asiakkaasi voi valita 1-24 kk:n Jousto Osamaksun, jossa kuukausittainen nimelliskorko on 2,42 % ja laskutusmaksu 4,90 €. Laskutuslisää ei ole kivijalkakaupoissa tehdyissä ostoksissa. Kauppiasta ei myöskään veloiteta asiakaspalautuksista 45 vrk sisällä. Jousto kuittaa kauppiaan palautusilmoitukseen saakka kuluttajalle karttuneet laskutus- ja korkokulut. Jousto on siis hyvä syy tulla juuri sinun kauppaasi ostoksille.

Jousto on helposti käytössäsi vaikka heti. Ja tukenasi aina.

Jouston saat kauppaasi ottamalla yhteyttä sähköpostitse myynti@jousto.com tai soittamalla suoraan myyntipäälliköille. Vaikka heti. Jouston asiakaspalvelumme palvelee ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-21 numerossa 0800 186 186 (pvm/mpm) ja osoitteessa asiakaspalvelu@jousto.com. Avustamme mielellämme järjestelmäasioissa ja teemme yhteistyötä alan keskeisten toimittajien kanssa.

Jousto on osa DFC Nordic Oy:tä.

DFC Nordic Oy on Suomen johtavia verkkokaupan rahoitusratkaisuja, kuluttajaluottoja ja käyttöluottoja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 350 000 suomalaista. DFC Nordic Oy -konserni on osa amerikkalaista Dollar Financial Groupia, jolla on n. 5 000 työntekijää 1 236 toimipisteessä. Kaikki Suomen palvelumme, kuten Jousto, on kehitetty Suomessa ja Suomesta käsin me myös palvelemme asiakkaitamme, henkilökohtaisesti. Siispä olemme lähellä, luotettavia ja vakavaraisia. Ja mukavia.