Jos haluat palauttaa ostoksesi, ota aina ensin yhteys kauppiaaseen.

Kun palautat koko ostoksen

Kauppiaasi tekee Joustolle palautusilmoituksen, jonka jälkeen Joustolla tekemäsi ostos perutaan.  Vain kauppiaan tekemä ilmoitus katkaisee tilaukseesi liittyvän Jouston laskutuksen ja perinnän.

Jos olet tehnyt ostoksesi Joustolla, maksettujen rahojen palautus on sinulle kulutonta, mikäli kauppias on 45 vrk:n aikana perunut tilauksesi Joustolle ja noudatat 14 vrk:n kuluttajasuojalain mukaista palautusaikaa. Tällöin 45 vrk:n aikana karttuneet laskutusmaksut ja korkokulut mitätöidään.

Eri toimialoilla saattaa olla kauppaan liittyviä peruutusehtoja, joiden mukaan peruutus ei aina ole maksutonta. Mikäli kauppiaalle maksettava peruutuskulu suoritetaan Joustolla laskutamme laskutusmaksun ja osamaksukoron jäljelle jäävälle pääomalle.

Kun palautat vain osan ostoksesta

Kauppiaasi tekee Joustolle peruutusilmoituksen, jonka jälkeen maksat alkuperäisen laskun viitetiedoilla kauppiaan kanssa sovitun jäännöserän. Laskun eräpäivä tai muut viitetiedot pysyvät ennallaan. Kauppiaan tekemä palautusilmoitus siirtää oikeat maksutiedot Joustolle ja katkaisee Jousto laskusi laskutuksen ja perinnän.

Osapalautuksessa maksat aina tilinhoitopalkkio 3,90 € sekä mahdollisen luottokoron 19,90%, jos kyseessä on osamaksu.

Sinulla on kuluttajasuojalain mukaan oikeus palauttaa takaisin verkkokaupassa ostamasi tuote tai tilattu palvelu kauppiaalle 14 vrk:n kuluessa ostohetkestä. Selvitä aina palautusohjeet verkkokaupasta, mistä olet ostoksen tehnyt. Liitä palautettuun pakettiin ostoksen tiedot, jotta kauppias tietää kenen palautuksesta on kyse ja voi perua tilauksen sekä hoitaa veloitetun kauppahinnan hyvityksen.